Linnea

Jag vet inte hur många som läser vår blogg. Säkert inte många.

Linnea

Nu kanske ni undrar varför Amanda inte skriver nått. Jag vet inte varför hon inte skriver. Men då kan jag passa på att skriva. <3 Hoppas ni gillar denna blogg.

Godnatt



/ Linnea

Linnea

Hejsan, godmorgon. Nu har jag vaknat och sitter och äter med lillasyrran. :)


Linnea

Hej! Idag har jag skadat handen. Fast det är inte så farligt. Och Amanda har hälsat på på skolan hon kanske ska börja på när hon börjar 7:an.

Linnea

FÖRLÅT!!! Jag är så ledsen att vi inte har skrivit nått. Vi ska skärpa oss, vi lovar. <3

Linnea

Förlåt för att vi inte har skrivit så mycket, vi har bara varit väldigt upptagna. <3

Linnea

Jag har nu varit sjuk och varit hemma i 3 dagar. Men imorgon (fredag) kommer jag att komma tillbaka till skolan.

Linnea

Hej! Jag skulle vilja att ni kommer med förslag om vad vi ska skriva om här på bloggen. Det skulle verkligen vara jätteskoj. Hoppas vi får många förslag. Ha det bra så hörs vi.♥

Linnea

Hej idag är jag väldigt sjuk. Jag har huvudvärk, ont i halsen, tät i näsan och hostar mycket.

Linnea

Lagar mat...

Ser gott ut va?

Linnea

Idag har jag och Amanda varit med varandra och vi har aldrig tråkigt tillsammans.


Linnea

Hej jag heter Linnea och detta är min första blogg.( fast med Amanda). Jag är 11 år och går i femman. Min familj består av mamma, pappa, och min lillasyster. Jag är en ganska glad och livlig tjej, men jag har en svaghet: Hungerspelen. Det som gör mig glad är min familj och vänner speciellt Amanda. Ha det bra om ni vill veta mer om mig så kommentera. Puss!♥

Amanda och Linnea

Hej, denna bloggen kommer handla om oss två tjejer som är vänner och går på samma skola, Linnea går i femman och gillar filmerna och böckerna Hungerspelen och den serien. Amanda går i sexan och bloggar på amandadagbok.blogg.se och gillar många olika saker, bland annat djur och musik! Vi kommer att blogga på denna blogg tillsammans och så att ni ska veta vem av oss som skriver inlägget så kommer vi skriva namnet i rubriken. Och vi kommer blogga om vardagen och olika saker, och det kommer att komma ett inlägg om oss var så ni kan få veta mer om oss, för detta inlägg blir ganska snabbt gjort eftersom att vi ska berätta och så, men hoppas ni kommer att gilla bloggen! ♥ PUSS&KRAM!!!

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0